Sorry!

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här! Men det är mycket som har hänt i mitt liv under denna månad, saker som jag aldrig trodde skulle hända har hänt. Och det är väldigt jobbigt att uppdatera här när ens humör går upp och ner. Jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera! 
 
Helgerna ser likadana ut nu förtiden, festar festar och festar haha. 
Två helger i rad så festade jag både fredag och lördag, vet inte hur jag orkade men jag gjorde det haha och på söndagarna så drog vi på bio eller så kollade jag på serier hemma. 
Men denna helg som var så hade jag min första sleepover hos min bästa killkompis här. Och när han kom och hämtade upp mig så gick han tillomed ut ur bilen för att öppna dörren åt mig :) Första gången någon har gjort det för mig :) Vi kollade på Lock Stock and Two Smoking Barrels och Harry Potter och Den vises sten. Hade det hur mysigt som helst.
 
Och på lördagen så drog jag ut som vanligt :) På söndagen så kom mina tjejkompisar och plocka upp mig och vi drog och käka buffé och de fanns all möjligt där allt i från sushi till mac n cheese :D Och sedan drog vi och shoppa och jag köpte ett par svarta leggings. Sedan droppa dom mig hemma och jag åkte och hämta min andra tjejkompis och vi drog på våran andra dejt haha, vi drog till en av mina favorit ställen och jag åt wings :D
 
Denna veckan har jag bara jobbat och tränat :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jenny's USA

Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.

RSS 2.0