Parad och skön brud :D

Igår var det St Patrik's Day praden inne i Philly det är 1 vecka tidigare här för att dom vill inte konkurera med NYC. Det var hur kul som helst :) Vädret var helt underbart och hade underbart sällskap :)
 
Idag har jag jobbat och så fick jag reda på att det kommit en svensk au pair hit, en brud som heter Julia. Så klart jag la till henne på facebook och vi bestämde för att träffas. Fyfan va kul vi hade :D Hon är ju precis likadan som jag...svär och kan få allt att låta sexuellt haha :D Jag visade henne några bilder och så visste jag att nästa bild var för naket så jag tog bort mobilen o sa o nästa bild får du inte se och hon kläcker ut sig "ååhh är de en kuk" hahaha asså fyfan börja garva! Känns som att man kommer umgås med henne som fan:D Iaf tills hon tröttnar på mig haha. 
Tur att ingen förstod vad vi prata om på starbucks eftersom vi prata svenska hahah :D
 

OTH

Sorry!

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här! Men det är mycket som har hänt i mitt liv under denna månad, saker som jag aldrig trodde skulle hända har hänt. Och det är väldigt jobbigt att uppdatera här när ens humör går upp och ner. Jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera! 
 
Helgerna ser likadana ut nu förtiden, festar festar och festar haha. 
Två helger i rad så festade jag både fredag och lördag, vet inte hur jag orkade men jag gjorde det haha och på söndagarna så drog vi på bio eller så kollade jag på serier hemma. 
Men denna helg som var så hade jag min första sleepover hos min bästa killkompis här. Och när han kom och hämtade upp mig så gick han tillomed ut ur bilen för att öppna dörren åt mig :) Första gången någon har gjort det för mig :) Vi kollade på Lock Stock and Two Smoking Barrels och Harry Potter och Den vises sten. Hade det hur mysigt som helst.
 
Och på lördagen så drog jag ut som vanligt :) På söndagen så kom mina tjejkompisar och plocka upp mig och vi drog och käka buffé och de fanns all möjligt där allt i från sushi till mac n cheese :D Och sedan drog vi och shoppa och jag köpte ett par svarta leggings. Sedan droppa dom mig hemma och jag åkte och hämta min andra tjejkompis och vi drog på våran andra dejt haha, vi drog till en av mina favorit ställen och jag åt wings :D
 
Denna veckan har jag bara jobbat och tränat :)

Jenny's USA

Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.

RSS 2.0