Present<3

Fick ett jätte fint armband av min syster Sara idag. Hon köpte ett likadant till sig själv också.
 
 
 

Shoppat

Hade ju fått presentkort på Erikslund Shoppingcenter och efter jag köpt presenter till värdbarnen så hade jag en massa pengar kvar på dom. Så jag gick in på cubus för att kolla om dom hade nå fina pyjamas och jag hittade på engång. EN MED FRANSKA BULLDOGAR PÅ :D:D:D:D så jag köpte ett helt sett med byxor, tröja och strumpor :D Den kommer användas flitigt i USA :D Och sedan köpte jag massa godis på City Gross eftersom presentkort
 

SÄLJES!

Bild 1&2: Använt 1 gång.
Från Nelly. 
Storlek: 39 
Pris: 200kr
 
Bild 3-5: Prövat 1 gång.
Belle Shoes Röda Platåskor. 
Storlek: 39
Pris: 200kr
 
Bild 6&7: Användt 1 gång.
Belle Shoes Svarta Platåskor.
Storlek: 39
Pris: 200kr
 
Bild 8-10: Prövat 1 gång.
Belle Shoes Svarta.
Storlek: 38
Pris: 200kr
 
 
 
 
 
 

BIlder

Här är alla mina bilder från avskedsfesten :D Enjoy :)


Fullt upp.

Är i full färd med att försöka hinna med allt jag ska hinna med.
Jag har iaf mailat över mitt slutbetyg till CC och dom sa att det ser bra ut så nu får jag åka :)
Mitt visum har kommit också, så jag måste gå och hämta ut det. Så nu är det bara hinna träffa alla och städa ut hela lägenheten (vilket är lättare sagt än gjort)
 
Igår så fikade jag med en tjej som ska åka som au pair nästa höst förhoppningsvis så jag svara på en massa frågor :D Och sedan gick jag vidare till min älskade Veronica och vi lagade mat och mös i soffan :)
 
Idag blir jag bjuden på middag av min vän Bine, det kommer bli mysigt :)

Avskedsfest!

 
Åh va kul jag hade på min avskedsfest. Det blev massa skratt, dans till Gangnam Style och en massa roliga kort :)
 
Presenter fick jag också. Fick 30dollar av min syster Sara och hennes kille, fick 15 endollarssedlar (dom är till för att användas på #25 på min bucket list, klicka här för att kolla upp #25) av min pojkväns tvillingbror och hans flickvän. Och så fick jag 2påsar djungelvrål och 2 påsar turkisk peppar :D Och av mina två bästa killpolare så fick jag 2 tomma djungelvrålspåsar för dom vill vara lite roliga för jag sa ju bara jag ville ha en påse med djungelvrål men jag sa ju inte att dom skulle vara fulla med djungelvrål haha..
 
Tack alla som kom :) Bilder kommer att komma upp om ett tag :)
 
Autografen fick jag av mamma, för Börje hade tydligen varit här i Västerås. Och han önska mig lycka till med allt i USA :P

Tele2<3

Asså vilken service Tele2 har. FIck prata med någon på deras "special" avdelning. Och han var hur trevlig som helst. Han la mitt abonnemang på vila från 6 november till 6 maj och i maj behöver bara min kille ringa in och förlänga det och sedan när den tar slut så ringer han bara igen :D Och jag behöver inte betala 99kr. Åh detta gjorde min dag :)
 
Mycket har gått min väg idag. Mina betyg kom till skolan och dom är skickade till Västerås vuxenutbildningscentrum så dom får dom antaligen imorgon så att dom kan skicka det vidare så jag kan få ett slutbetyg. Och nu detta med tele2. Är glad idag:D

nya Ipads

Så nu har Apple presenterat sina TVÅ nya iPads. TVÅ!!
Haha det kommer en iPad 4th gen som är lika stor som vanligt men eftersom Apple vill att alla ska ha lightning uttag så då tänkte dom väl till och uppdaterade iPaden också. Så 4th gen har a6 chip så den är dubbelt så snabb som a5. Och iPad mini har ett 7.9" skärm och a5 chip. Man kan hålla mini i bara en hand. 
 
För mig så lockar nog iPad 4th gen mer än mini. Min mobil är redan stor inte 7.9" stor men ändå.
Jag vill hålla i båda iPaden innan jag väljer. Mini kan man ju få plats på mer platser, om man har en liten väska osv osv. Men 4th gen är nog mer mig haha :P
 
Vad tycker ni om dom? Kommer ni köpa 4th gen eller mini?

Shopping

Jag har ju shopping ban egentligen men så såg jag att Bikbok hade utförsäljning :P
Köpte en svart väska som jag får plats med mina stora plånbok och min stora HTC one X haha och så köpte jag en halsduk.
Köpte en sista present till mitt värdbarn Sarah också :)
Fick mina första dollar av älsklingen också. 100$ fick jag :D
 
 
 
Bandit fick stå modell för min nya halsduk :D
 
 
 
 
 
 

Familjen

Tänkte berätta lite om min värdfamilj jag ska till den 9 November.
Dom bor 15 minuter utanför Philadelphia. Familjen består av mamman Lisa och pappan Steven. Dom har tre tjejer, Emily 20 år (som jag inte ska ta hand om för hon bor på collage), Sarah fyller 16 några dagar efter det att jag kommer dit & Olivia är 13. 
 
Jag tycker att jag har hamnat i den bästa familjen för mig. Jag längtar tills jag kommer dit. Dom verkar helt underbara :D 

Matchningsprocsessen!

Tänkte skriva lite om min matchningsprocess :)
 
29 Juni blev jag godkänd till Cultural Care.
5 Juli var jag med i matchningsprocessen.
13 Juli fick jag min första matchning. (Läs mer här)
28 Augusti fick jag ett mail från huvudkontoret i USA som frågade ifall jag kunde tänka mig komma i mitten av Januari istället för Februari eftersom en familj gillade tydligen min ansökan och ja sa att det var okej. Och sedan fick jag ett mail från värdmamman som fråga om jag kunde prata och jag sa ja och från de att jag fick mailet från huvudkontoret och samtidigt fick jag mail om denna matchningen så tog de väl bara 10 minuter sedan pratade jag med mamman och pappan från denna matchning:) Och detta var min 2a matchning och det är min familj :D 
För att läsa lite om den familjen så klicka här!
Dagen efter skypea jag med mamman, yngsta dottern & äldsta dotten som jag inte ska ta hand om. Och i slutet av det samtalet så sa mamman att dom ville ha mig. Och på kvällen skypea jag med mellersta dottern.
30 Augusti hade vi tackat ja till varandra :)
 
Nu är det ju så att jag inte åker i Januari längre utan jag åker den 5 November pga. dom behövde mig tidigare och jag sa att jag kunde komma :)
 
 

Countdown!

 

15 dagar

Nu är det inte många dagar kvar innan jag ska åka : )
På torsdag ska jag till Stockholm för mitt ambassad besök.
Jag fick också en länk av mitt värdbarn så jag kunde se vad The Nutcracker handlar om. Hon dansar balett och deras årliga show i år är The Nutcracker :D Jag längtar verkligen tills jag får se hennes uppvisning :D Och några dagar innan så fyller hon 16 :D

SLUTBETYG!!!

Min dator krånglade så mycket att jag valde att ta ett F i Svenska 2 (B) bryr mig inte om att jag fick ett F jag har iaf ett slutbetyg nu :D:D Jag är så jävla glad. Jag har varit så stressad över att om jag inte får ett E så kommer jag inte iväg till USA men fick reda på igår att F räknas ju också som ett betyg så då sket jag i allt och tog muntliga provet idag istället för nästa vecka så det inte behöver bli nå stress. Jag har samhällskunskap provet på tisdag nästa vecka men jag har redan ett F i det som jag såg i morse så jag vet inte varför jag valde att plugga upp det just nu men men nu har jag bara det att plugga till så min stress nivå gick från 20/10 till 2/10 vilket är jääävligt skönt :D

Ny hårfärg

Vaknade 11.44 och visste att det var något jag glömt att jag skulle göra idag...kom på att jag skulle ju till frisören 12.30 haha. Slängde mig upp ur sängen klädde på mig gick ut med hunden och borstade tänderna och hann med 12.12 bussen ner på stan. Så jag drog och köpte frukost. 
Var där till ca 15.30. Men nu har jag en snygg klippning och hårfärg :)
 
Före:
 
Efter: Jag vet att det ser rätt lika ut med det är stor skillnad i färgen. Färgen jag hade innan var jätte utsliten.
 
 
 

Plugga!!!

Jag har gjort ett intensivt pluggschema inför nästa vecka. Allt som allt ska jag läsa ca 950 sidor.
Måste klara dom muntliga proven jag har. Jag är mer säker på att jag ska klara samhällskunskapen. 
Men jag är så jävla stressad så just nu skjuter jag alla känslor åt sidan. Bara för att jag ska klara av att fixa kurserna. Jag är livrädd för att misslyckas. Så nu är det bara att ge järnet.
Jag gjorde detta schema för att jag ska läsa ALLT vi gått igenom i kursen och ifall jag läser klart allt jag ska läsa på en dag så behöver jag inte få dåligt samvete om jag gör något kul på kvällen. Men det är endast om jag läser alla sidor jag ska läsa. 
 
Jag har också betalat räkningen till CC och imorgon ska jag posta alla papper till CC.
 

FLYGTIDER!!!

JAG HAR FÅTT MINA FLYGTIDER!!!!!!!!!
Jag loggade in och kollade nder flights och där fanns det en länk jag inte sett förut!!
Klickade och jag såg att jag fått mina tider :D:D:D:D:D
Jag kollade  vilka jag åker med och en tjej hade jag redan på facebook :D 
Så vi sitter och snackar om vart vi ska sitta och att vi ska hålla ihop :D
 
Åh nu blev allt väldigt verkligt! Ni måste jag plugga arslet av mig!

Muntliga prov

Bokade precis mina muntliga prov i Svenska 2 (förut hette de Svenska B) och Samhällskunskap A.
Samhällskunskap A provet är den 23 Oktober kl 15.00 och Svenska 2 är den 24 Oktober kl 14.00.
Dagen efter den 25 Oktober ska jag till ambassaden. Är mindre nervös inför det och mer nervös inför Svenska 2 provet. Jag kommer vara så nervös att jag blir illamående, hatar det!
 
Men vi får se hur det går. Jag hoppas på det bästa. Jag måste klara det. Annars kommer jag ju inte till USA :/

Varning för känslosamt inlägg!

Det känns som att jag försöker fylla mina dagar med vad som helst egentligen.
Just nu är det mycket plugg. Jag pluggar hela dagarna med endast få pauser för mat.
 
 
Och helgerna vill jag fylla så fulla som möjligt. Bara för att kunna stänga av mina känslor.
Ta mig inte på fel sätt, jag blir inte en känslolös människa det är mer att jag vill fylla min hjärna med annat än tankar på USA.
Om jag tänker för mycket på det just nu och att jag inte hinner umgås så mycket som jag vill med mina nära och kära eftersom mitt pluggande tar upp min vardag.
 
Mina känslor kring USA är att jag fortfarande ska åka, klart jag ska åka jag har inte ens tänkt tanken på att åka. MEN på nätterna är det sjukt jobbigt att ligga där och hjärnan går i högvarv och vart går tankarna då? 
Jo dit dom inte ska! Jag börjar tänka på att jag verkligen ska lämna min sambo som ligger och sover bredvid mig och min hund som ligger och snarkar i örat på mig. 
 
När jag var på dopet i lördags var jag så nära tårar, jag satt och tittade på min lilla kusin som så ovetandes snart skulle få iskallt vatten över hela hans huvud och över ansiktet och jag kom på att jag kommer missa hans första år.
När prästen sedan satte vatten på hans huvud gjorde han inte ett ljud i från sig, han tog det som en kämpe!
Det är så jag måste göra med detta, ta det som en kämpe!
 
Detta kommer bli mitt stora äventyr, det jobbiga är bara att jag inte kommer dela det med min sambo. 
Men det är väl så livet ser ut. Ibland måste man ta tuffa beslut och följa sina drömmar fast mina tar mig till andra sidan jordklotet. 
 
 
Förlåt för ett långt och känslosamt inlägg!
 
Ni som själva är påväg till USA, hur känner ni? Känner ni likadant?
 
Till mina vänner och familj, vad tycker ni om mitt beslut att åka till USA?

Ny ambassad tid :)

JADÅ :D Jag har fått en ny tid hos ambassaden! Hade tid den 1 november och jag åker ju den 5 november så jag skulle inte hinna få de. Men nu har jag tid den 25 november den 9.30 :) Nu känns det lite bättre, bara allt plugg kvar och sedan är allt bra!!

Söndagens chill outfit!

Vi drog till älsklingens mamma för att käka med henne och älsklingens bror och hans tjej.
Riktigt mysigt.
 
Officiell TMNT t-shirt: Primark i Liverpool
Jeans: Primark i Liverpool
Hunden: Tjeckien :P
Killen: Hitta honom på gatan ;D

Dop outfit (lördag)

"Skinn"jacka: Lindex förra året.
Genomskillnig svart top: Primark i Liverpool
Rött linne: Primark i Liverpool
Hade också en lila cardigan på som man inte riktigt ser på denna bild, vet inte vart den är ifrån dock.
Skärp: Från min vän Kea-ra
Jeans: Primark i Liverpool
Skor: Någon skoaffär i Liverpool
Korsörhängen: Primark i Liverpool
 

Fredagens outfit!

Genomskillning svart top: Primark i Liverpool
Röda linnet: Primark i Liverpool
Bältet: New Look i Liverpool
Robot halsbandet: Primark i Liverpool
Jeans: Primark i Liverpool
Strumpor: Primark i Liverpool
 
 
 

Gårdagens festligheter:)

Igår så jobbade jag från 8.30-16.00. ca 5 timmar av dom var restid somjag också får betalt för :)
Efter det så vart det åka och handla, sedan hem och fixa mig för att sedan dra på förfest och sedan vidare ut :)
Trodde det skulle vara en lugn och rolig kväll. Men så fort vi kom på bussen så sitter det respektlösa snorungar längst bak i bussen och RÖKER!!! Ja ni läste rätt, dom rökte på bussen...slutade med att polisen kom och jag peka ut dom som hållt på. Men iaf...
 
Vi drog till Pitchers och mina polare drog en efter en och min syrra drog okså haha. Men jag hittade mina bästa vänner där så jag satte mig med dom och snacka hela natten. Mysigt!
Tänkte lägga upp lite bilder från Pitchers och nästa inlägg kommer vara gårdagens oufit :)
 

beställt personbevis

sitter i vänthallen i Falun , väntar på mitt tåg hem till Västerås, bara två timmar restid haha. 
 
har beställt personbevis 120 alla relationer nu. tog mindre än 2 minuter haha.

Jenny's USA

Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.

RSS 2.0